OM ROMANIA / TRANSILVANIA

REISER TIL ROMANIA / TRANSILVANIA

Turer til Romania/ Transilvania er vår absolutte spesialitet enten med buss eller med fly hvor vårt eget feriesenter med hotellstandard er klar til å ta dere imot! Tilbyr også spennende offroadturer på bestilling i Transilvanias flotte landskap. Kom å bli med i vår turfamilie! Føl deg ivaretatt og opplev noe eksepsjonelt – du er aldri ensom med oss!

TURER TIL ROMANIA

Bli med oss på en Romaniatur, hvor vi legger vekt på gode dager i bygden. Besøk oss hjemme i hjertet av Transilvania, hvor folk lever som i gamle dager. Med buss gjennom Europa.

Neste busstur: 30.04.24 – 15.05.24

Flytur: 11.08.24 – 19.08.24

LEDIGE PLASSER

OBS!OBS!OBS!

PENSJONISTFORENINGER, ORGANISASJONER, LAG, VENNEGJENG, FIRMA, FOTOGRAFER, NATURELSKERE, OFROADER ELSKERE, LANDSKAPSMALERE, TEAMBUILDING ELLER BARE EVENTYRLYSTNE? Avslapping uforstyrret av andre turister? Påfyll av energi fra rolige omgivelser? Plassen vår i hjertet av Transilvania tilbyr unik opplevelse! Fantastiske omgivelser og minner du aldri glemmer! Kontakt oss for en reiseprat!

MER INFO OM REISEMÅLET

Bli med oss på en spesiell tur til Romania/ Transilvania! Romania er et fantastisk land, det vil du oppleve hvis du blir med på tur. Vi kjenner landet, befolkningen, og kan ta deg med til steder pakketurister aldri får oppleve.

Du vil møte gjestfrie og vennlige mennesker, du vil se praktfulle palasser, pittoreske landsbyer, primitive jordbruksmetoder, vakker og storslagen natur… Vi skal sørge for at du spiser godt, sover godt, og viktigst av alt : at du møter mennesker og kulturer som på en eler annen måte vil gjøre inntrykk på deg. Inntrykk du vil ta med deg hjem, og som varer evig…

Opplev Transilvania!

Det finnes heldigvis mennesker som ønsker å se og oppleve andre kulturer på nært hold. Vi tilbyr unike opplevelsesturer i Romania, under ledelsen av erfarne reiseledere som kjenner landet og folket som bor der.

Vi viser dere plasser som pakketurister aldri får oppleve!

Vi organiserer våre turer til Europas uoppdagde Transilvania, og vi gir enestående reiser til et land fullt med overraskelser. Transilvania i Romania ble kåret av Lonely Planet til beste region å reise til i 2016.

I dette fine landet har vi bygget eget feriesenter, magisk beliggende i midten av Transilvania i en liten bygd, men i strategisk nærhet til alle de store severdighetene som dette fine landet byr på. Det kan nevnes noen som: Peles Slottet, Dracula slottet, middelalderbyer som Brasov, Sibiu, Sighisoara, uttalelige borgkirker, saltgruver og heliotermiske Bjørnejøen i Sovata.

Under våre turer blir vi godt kjent med omgivelsene, og kulturen siden vi bor flere netter i hotellstandard på landet, hvor folk lever i pakt med naturen.

Her blir du tatt godt vare på av hele bygdas befolkning, og kan virkelig føle at freden senker seg. Her møter man og blir kjent med folk, en kultur som virkelig får noen og enhver til å tenke på alt det som vi har ”mistet” i vår kultur.

Med Rares som base arrangeres dagsturer med behagelig turbuss til en rekke forskjellige byer og landsbyer, noen av Europas best bevarte middelalderbyer, og ikke minst kjøring rundt dette fantastiske landskapet.

Foruten dette så kan vi få med oss badestrendene ved Svartehavet, spaopplevelser, offroadturer med egne offroadsykler og Volvo feltvogner og mye, mye mer…

Romania byr på et flerkulturelt bilde. Den største gruppen er den ungarsktalende minoriteten i landet. Feriesenteret vårt er i midten av Szecler landet, vuggen av Szekler folket. Szeklere, (på ungarsk szekely) er en ungarsk folkegruppe i Romania.

De bosatte seg i sine nåværende områder i løpet av 1000-1300- tallet. De har tradisjonelt regnet seg som en egen gruppe til forskjell fra ungarerne, selv om de snakker samme språket.

Scroll to Top