OM OSS

ALDRI ENSOM MED OSS!

Vi er et reiseselskap med over 20 års erfaring. Ingvar Landa er daglig leder og Silje Landa er født og oppvokst under kommunismen i Transilvania, og derfor har mye kunnskap om til landet, og erfaringer fra kommunismen som meddeles under turene. Lokal kjennskap og tilknytning gjør at våre turer er helt unike. Vi kan stolt garantere en helt annerledes opplevelse enn pakketurisme gir. Vi setter samhold og trivsel på høysetet. Turene er personlige, familiære og inkluderende. De skiller seg ut fra andre sine pga. personlig preg og nærhet, så man kan si at en føler seg i en stor familie, hvor alle blir sett og verdsatt. Felleskap er målet vårt som gjenspeiler seg også i vårt motto: Aldri ensom med oss!

TURER TIL ROMANIA- VÅR SPESIALITET

Vi organiserer våre turer til Europas uoppdagde Transilvania, og vi gir enestående reiser til et land fullt med overraskelser. Transilvania i Romania ble kåret av Lonely Planet til beste region å reise til i 2016. I dette fine landet har vi bygget eget feriesenter, magisk beliggende i midten av Transilvania i en liten bygd, men i strategisk nærhet til alle de store severdighetene som dette fine landet byr på. Det kan nevnes noen som: Peles Slottet, Dracula slottet, middelalderbyer som Brasov, Sibiu, Sighisoara, uttalelige borgkirker, saltgruver og heliotermiske Bjørnejøen i Sovata. Under våre turer blir vi godt kjent med omgivelsene, og kulturen siden vi bor flere netter i hotellstandard på landet, hvor folk lever i pakt med naturen.

INGVAR LANDA

I 28 år har jeg nå dratt til Romania, og over 200 turer har det blitt. Det begynte med hjelpesending og endte opp med flere buss- og flyturer per år, rumensk/ungarsk kone og eget turselskap med Transilvania som hoved destinasjon. Nå med eget gjestehus – SOMMERGAARDEN – med hotellstandard i Transilvania hvor 4 feltvogner og 8 offroad motorsykler venter på gjestene for å ta de ut der hvor ingen andre turister ferdes.

SILJE LANDA

Jeg er født og oppvokst under kommunismen i Transilvania, og er utdannet sykepleier med 25 års erfaring i yrket. Dette gir trygghet for våre turister på våre turer.
Jeg viser med stolthet Transilvania/ Romania, og tar turistene våre med på en reise utenom det vanlige.
Velkommen skal dere være! Det blir garantert uforglemmelig!
Vi, Ingvars reiser, er opptatt av kvalitetsprodusering istedenfor mengdeprodusering av turene våre.
Vi kan trygt si: prøv oss, og merk forskjellen!
Velkommen til oss!
Scroll to Top